Kuinka WhatsApp for Android -sovelluksen itsetuho häviääLähes vuoden kuluttua harkinnattomuudesta WhatsApp näyttää vihdoin työskentelevän sellaisten viestien parissa, jotka tuhoavat itsensä beta 2.19.275 -vaiheessa, tällä hetkellä asennettuna. Selvitetään, mikä se on ja miten sen pitäisi toimia.

Uusi WhatsApp 2.19.275 -beta-päivitys alkaa esitellä katoavat viestit. Tämä on uutuus, jota ei vielä ole kaikkien käyttäjien saatavilla ja joka on testausvaiheessa, joten älä huoli, jos et näe sitä asetuksissa.

Viestit, jotka tuhoavat itse WhatsAppin

Kuten nimestä voi päätellä, toiminto tarjoaa mahdollisuuden aseta aikaväli, jonka jälkeen viestit poistetaan täysin chatista, samanlainen kuin mitä tapahtuu Snapchatissa. Käyttäjä voi valita aikavälin ryhmän kokoonpanossa, vaikka tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että ainoat vaihtoehdot ovat5 sekuntia"Ja"1 tuntia".

Emme tiedä onko miten jo ajoitetut viestit poistetaan WhatsAppissa ne ovat saatavilla kaikkialla tai vain ryhmissä, tällä hetkellä testi näyttää vaikuttavan vain jälkimmäisiin. Tavallisten aikojen tunteminen vie todennäköisesti kauan, ennen kuin näemme ne kaikessa Android-älypuhelimetSillä välin voit aloittaa WhatsApp 2.19.275 beetan lataamisen liittymällä beetatesteihin tai asentamalla APK manuaalisesti.

WhatsApp: Todennäköinen viestin itsetuho-toiminto

Telegram-sovelluksen tunnettu toiminto, jonka avulla kaikki käyttäjät voivat aloittaa salaisen keskustelun ja asettaa ajan vastaanottajan lukemien viestien tuhoamiselle. vuonna WhatsApp-sovellusUusimpien huhujen mukaan sen pitäisi laskeutua seuraavan päivityksen kanssa. Tämä ominaisuus antaisi sinulle mahdollisuuden poistaa viestit automaattisesti lähetetyistä keskusteluista.

Kuten hyvin tiedät, vaihtoehto Poista lähetetyt viestit, tai ennen kuin vastaanottaja lukee ne, siis 7 minuutin kuluessa lähettämisestä, ellei vastaanottaja ole jo lukenut sitä. Tällöin jälkimmäinen saa kuitenkin viestin, jossa on teksti "viesti on poistettu", ja kutsuu häntä kysymään mitä tarvitsemme. itsensä eliminointi olisi täysin erilainen tarkoitus, molemmat Käyttäjät tietävät, että lukemisen jälkeen viestit poistetaan automaattisesti.

Merkitty: