Como bloquear WhatsApp con pegada dixital en Android, o bloqueo de WhatsApp por impresión dixital é finalmente unha realidade e a propia empresa o denuncia a través dunha pequena nota de prensa publicada no seu blog (só el, aínda nada polo modo escuro! Ed).

Despois de meses de indiscrecións e desenvolvemento, polo tanto, finalmente é posible activar o bloqueo de impresión dixital para que só os autorizados poidan abre WhatsApp. O procedemento a seguir é bastante sinxelo, como verás en breve.

WhatsApp permite o bloqueo de pegadas dixitais

Elección de activa para bloquear chats e WhatsApp coa túa pegada dixital está presente na configuración, en Conta> Privacidade> Bloqueo con impresión dixital: só tes que activar Desbloquear con pegada dixital e confirmar coa túa pegada dixital E xa está. É inmediato, sinxelo e moi claro, como puido notar.

A función tamén permite un mínimo de personalización e permite escoller se previsualizar o remitente e o texto nas notificacións e se bloquea a aplicación inmediatamente ou despois de 1 ou 30 minutos.

El Bloqueo de pegadas dixitais de WhatsApp está dispoñible dende hoxe para todos teléfono intelixente con lector de pegadas dixitais descargando a actualización á versión 2.19.308, lanzada desde Google Play Store e agora dispoñible en apkmirror.

É posible escolla despois de canto tempo, desde que saíu da aplicación, WhatsApp debe solicitar autenticación usando o recoñecemento de pegadas dixitais para amosar os chats. Despois de habilitar a opción (co interruptor á dereita desprazado á dereita), verá un menú para escoller se desexa activar o bloqueo de WhatsApp "Inmediatamente" despois de pechar a aplicación ou, "despois de 1 minuto" ou "despois de 30 minutos".

Coa opción "desbloquear con impresión dixital" activa en WhatsApp, tamén podes escoller se permitir á aplicación mostrar o contido das novas mensaxes nas notificacións. Coa opción "amosar contido de notificacións" activada, aínda que o bloque de acceso á aplicación estea activo, poderá ver a vista previa do remitente e o texto nas notificacións de novas mensaxes.

Etiquetado en: